Servicii Complete Reparatii tv led

DEPLASARE LA DOMICILIU

Pentru clientii nostri care au domiciliul sau sediul firmei in Bucuresti ori in imprejurimi, avem posibilitatea de a ne deplasa pentru reparatii tv si monitoare LCD, plasma, LED, 3D.

DIAGNOSTICARE CORECTA

Service-ul nostru este dotat cu echipamente de testare si de masurare de ultima generatie, de aceea garantam diagnosticarea corecta a defectiunilor, pentru remediere rapida si eficienta pentru televizoare si monitoare.

GARANTIE

Marcus Electronics ofera garantie intre 6-12 luni pentru reparatii tv si monitoare in cadrul service-ului nostru, in functie de piesele folosite pentru remedierea problemelor ce pot aparea in buna functionare a echipamentelor.

Firma noastra ofera servicii complete de reparatii tv si monitoare la inalte standarde  calitative:
– reparatii televizoare (reparatii televizoare , LCD, LED si reparatii TV 3D);
– reparatii monitoare (reparatii monitoare , LCD, LED).
Reparatii televizoare LCD, LED  3D , reparatii monitoare LCD, reparatii monitoare LED, la domiciliul dumneavoastra sau in service-ul nostru, in laborator. Ne bucuram sa va avem alaturi si va asteptam pentru orice fel de intrebari, sugestii si orice alte lucruri doriti sa ne comunicati!
Ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului nostru de contact online.Orar pentru reparatii electronice: L-V: 10-19 sau completeaza formularul de la pagina de contact.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *