Despre noi

Despre noi

Suntem o echipa tanara si dinamica, capabila sa faca fata noilor provocari si cerinte din domeniul REPARATIILOR ELECTRONICE.

Punem pret doar pe calitatea si promptitudinea serviciilor oferite, astfel, inca de la inceput, am reusit sa oferim servicii de calitate si sa tratatam fiecare client cu maxima seriozitate si profesionalism.

Suntem “doctori” in reparatii electronice si avem ‘remedii’ pentru fiecare tip de echipament electronic.

Mai mult, putem sa ne deplasam la domiciliul astfel castigam timp pentru dumneavoastra, un aspect atat de important in ziua de astazi.

De asemenea in cazuri speciale, specialistii nostri in reparatii de echipamente electronice se pot deplasa in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.

Ne suni sau ne scrii un e-mail, iar noi trimitem la tine o echipa de specialisti ca sa-ti rezolve rapid si eficient problemele aparute la echipamentele electronice. Simplu si comod!

Service-ul nostru dispune de un laborator propriu in Bucuresti, dotat cu echipamente de ultima generatie pentru a diagnostica si rezolva orice tip de defectiune aparuta la echipamentele electronice de uz general cat si pentru cele dedicate.

NU UITA:  SC Marcus Electronics SRL inseamna:

– profesionalism si seriozitate;

– incredere si competenta;

– garantarea serviciilor oferite (6-12 luni);

– preturi avantajoase.

Suna chiar acum: 0720.667.800; 0745.410.179; 0765.461.357.

Laborator Bucuresti: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, sector 6, Bucuresti.

Orar de functionare L-V: 10-19

Mail: reparatielectronice@yahoo.com sau completeaza formularul de la pagina de contact.