Reparatii Tv 3D

Reparatii televizoare 3D in service sau la domiciliu!

Consultanta in vederea depanarii este gratuita. In cazul in care ai nevoie de service televizoare 3d la tine acasa, deplasarea este GRATIS, iar constatarea, la fel GRATIS.

De-a lungul anilor de functionare, am castigat experienta, lucrand cu orice model de televizor care a fost la un moment dat la moda, orice marca si orice model:

Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel sau orice tip de televizoare cu diagonala pana la 50 cm sau mai mare de 200 cm, televizoare LCD, LED sau 3D.

tv 3d

Ce înseamnă imagine 3D? Înseamnă că ochilor umani le sunt servite 2 imagini simultan, separat pentru fiecare ochi. Există 2 tipuri de 3D. Primul, cel mai vechi, anaglif, trimite 2 imagini cu 2 tonuri diferite, roșu și albastru sau verde. Utilizatorul final poartă o pereche de ochelari colorați în respectivele culori, iar ochlarii filtreaza imaginile. Al 2 lea tip se numeste polarizat, iar imaginile sunt transmise în direcții diferite, utilizatorul văzând, cu ajutorul unor ochelari speciali, doar imaginile dedicate fiecărui ochi.

Prin urmare, ca să poți vedea 3D, ai nevoie, nu-i așa, de conținut 3D. Conținutul 3D poate fi obținut prin filmare directă în sistem 3D sau prin remodelare tehnică a filmului, în laborator.

Un alt motiv, pentru cei mai ca noi, cu nu foarte mulți bani, este prețul, lejer prohibitiv. Un 3D decent sare din 3000 lei.